Нестримне

Сума Сошедшая
Я тільки хочу отримати право
На свою історію кохання.
Я тільки зграя птахів у небі,
І пісня лебідки остання.
Мені неможна бачити світло,
Я лиш пустеля в думках океанів,
В моїх очах нестримная спека,
Що зачарує і марою стане.

Із тінню своєю у тиші сидіти
Й до сліз говорити из власним мовчанням
Набридло. Я хочу шалено кохати
І бути коханою наче в останнє.
Не можна так - знаю, затьмарений розум,
Занадто так вірю, але ж...
Я тільки хочу отримати право
На свою історію кохання.