За кроком крок...

Татьяна Яцишина
За кроком крок, і так до ночі,
Знову думки замінять сни...
Які у тебе, любий, очі?
І яким шляхом ходиш ти?

Один лиш крок... Не бачу світу,
Не знаю зовсім я життя,
Я лише хочу зрозуміти,
Навіщо в цьому світі я.

Крок... Тільки крок... Я зупинилась...
Не знаю, куди маю йти,
Не знаю, що мені судилось,
І яким шляхом ходиш ти.


21.02.2008