Мировая история

Алёна Тим
I'll be back
Ты говорил
Light of sun
Мне в душу лил
Mad and Crazy
Меня сделал
И все doubts
Ты развеял
Но selfway
ушел потом
Что за fuck?
Что за облом?
Ты был mag
Ты был my man
And your photo
 in my bag.
Want to say:
It is the end?
Кто же душу мою
       mend
Что за ;:%?
to be just friend.
Take your photo
Take your love
Чтоб you fuck
Tomorrow no good luck
Я одна и вокруг dark
I will find another fuck.