Ти не зможеш мене зупинити

Татьяна Яцишина
Ти не зможеш мене зупинити,
Коли я захочу піти,
Ти не зможеш мене не любити,
Я торкнулась твоєї душі.

Я поволі невпевненим кроком
Увійшла у мрії твої,
Ти кохай, кохай мене доки
Буде світ шаленим таким!

І нехай поглинає безодня,
Хай навколо панує життя,
Я без тебе інша – я вільна,
А з тобою – я лиш твоя.

Ти не зможеш мене зупинити,
Я не вмію лишати мости,
Я не зможу тебе не любити,
Я не зможу від тебе піти...


25.04.2008