Великдень

Владимир Бояновский
Така весна, що Боже правий!
Безмірність сонця і небес...
І вже буяють перші трави.
Великдень йде.
           Христос воскрес!

І біля церкви вся малеча
В гаївку бавиться, шумить!
З ікони сам Іван Предтеча
Нам усміхається в ту мить.

Отець і Син, і Діва-мати
Всім шлють з небес святий привіт.
Нестримно хочеться кохати,
Обняти серцем цілий світ.

У душах – щастя й інтерес.
Довкілля всім здається раєм.
Христос воскрес!
            Христос воскрес! –
Вітання линуть рідним краєм.