Благовещение

Владимир Бояновский
       БЛАГОВІСТ

Триває ще Великий піст,
А абрикоса так квітує!
Ще кілька днів – і Благовіст
Народам радість подарує.

Заграють дзвони чарівні,
Всі люди вдягнуться святково.
Молитви будуть і пісні,
Бо головне на світі – Слово!

Усім відпустяться гріхи,
Усі окропляться водою...
Живе традиція віки
З своєю вірою святою.

А поки що – Великий піст,
І ми готуємось до свята.
Понад землею Благовіст
Зійде казково і крилато.