Напутнс слово

Муж Поэтессы
Подарунок Божий – жити,
Жити щасливо, любити,
Дарувати радість іншим,
Бути людяним між іншим,
І про себе не забути…
Знати Бога і з ним бути.
Поважати правду й труд,
Не вчиняти самосуд,
Бо безвинних тут немає,
Це, напевне, кожен знає.
Знай також, що кожне слово
Має ціну. Випадково
Ти образиш не пробачиш –
Гарну душу не побачиш…
За слова відповідай,
А крім слів і дії май.

Друзі я вас не повчаю,
А кажу, що в серці маю.
Я живу і ви живіть,
Одне одного любіть.

13/12/2000р.