Не даруй

Вадим Тышкевич
Не даруй мені свОго кохання,
бо без нього ми станем чужими.
Те,що бачу в очах твоїх зрання,
не розкажеш словами своїми.

Не даруй мені серце і думи,
в них прихована та таємниця,
що творить мою радість із суму.
То моєї наснаги криниця.

Не даруй мені небо і зорі,
бо одному вони не потрібні.
Разом знаєм їх золота колір,
а без тебе вони лише срібні.

Ти даруй мені мене самого,
мої мрії, життя і бажання.
більш нічого.Нічого.Нічого.
лиш залиш собі подих останній.