Винэць лита

Иренк
Спэка. Лыпень. Квитнуть лыпы.
Йих стийкый бальзам ликуе
И чаруе - одночасно-
Наши души словом "щастя".

На узлисси стыгнэ жыто,
Налываеться колоссям...
Дружэ мий, чы всэ вдалося
З того, що ужэ прожыто?..