Мое життя неначе човен...

Творча Натура
Моє життя неначе човен
Та весла десь на дні
Ганчір'я на кормі
Це все що залишилось від вітрил
Від моїх крил
А я стою серед моїх розбитих мрій...
Дивлюсь за обрій