Я не хочу казати тобi бiльше слiв

Татьяна Яцишина
I
Я не хочу казати тобі більше слів,
Бо слів більш немає...
Я кохаю тебе, як сонце цей світ
Безмежно кохає.

У обіймах твоїх вже інша я,
Я вже невільна...
Непокірна, але... але лиш твоя,
Така божевільна.

Приспів:
Забути все, забути все,
І хай чарує світ,
В очах твоїх я розтоплю
Той безнадійний лід.

Забути все, ми віч на віч,
Тепер лиш ти і я,
Ім’я твоє – доля моя,
Кохаю я.

II
Я не хочу, щоб день змінював ніч,
Нас ніч обіймає,
І навколо нас світ, світ дивних мрій
Знов поглинає.

Тільки ти знаєш все, все, що в моїй душі,
Бо то ти її крила.
Небо, світло зірок, нескінченість думок
Я для себе відкрила...

Приспів.

01.2008