Жовтень

Пилот Нестеренко
Жовтень – золоте весілля року,
В місті жовто-золотії сни.
Осінь – з кожним днем та з кожним кроком
Ближче до наступної весни.

Жовтень – небо наче шарф блакитний
Висне по дзвіницях та церквах,
Осінь – до зими політ безмитний,
Осінь – терпкий присмак на губах.