***

Наталья Соляник
Я розучилась молитись...
І це не найгірше,
що ти зробив зі мною,

адже в цьому світі,
де треба бути стервом
або не бути взагалі,

ні з тобою,
ні будь з ким ще
я вже не вмію
лицемірити...