Le ART

Наталья Соляник
Малюю пошепки твій погляд
У рамці власного вікна.
Скінчились вчора акварелі -
Малюю болем і слізьми...

       Лягають відчаю півтіні
       В байдужий погляд в висоті.

...А ти так само надреальний,
Як дощ, що сниться небесам...