***

Наталья Соляник
І на останок...
       ні, не сум -
якесь сум"яття
       в піднебессі...
Химерність пошуку -
       в процесі:
він не народить чітких дум...

...Бо не закінчиться нічим...
...Бо ти так само пілігрим...