Зорепад

Анна Корниенко
Сталось це випадково...
Мала коси шовкові
кохана дівчина -
       єдина,
       єдина...
Така чиста і мила...
І серця їх горіли
полумяним вогнем -
       день за днем,
       день за днем...
Ті бездоннії очі...
У серпневії ночі
тихо падали зорі
       прозорі,
       прозорі...
Час летів незабутній,
усміхалось майбутнє...
Їм здавалось тоді -
       назавжди,
       назавжди...
Моря синього шепіт,
журавлів сумний клекіт.
Запалав небокрай...
       Прощавай,
       прощавай...
На життєвому полі
розійшлися їх долі.
Не повернеш назад
       зорепад.
       Зорепад...


10 січня 2008 р.
Кіллін, Техас