перейми

Иннокентий Флик
обійми мене тугою своєю
піснею тужливою обійми
перейми душу мою перейми
на шляху до сонця напівдорозі
перейди ніженьками перейди
води моря солоного
лине пісня самоти
перейми мене перейми