Прилiтай у моi вiльнi сни

Татьяна Яцишина
I
Серед безнадійних сірих днів,
Серед ночей довгих і самотніх,
Я твою помітила лиш тінь,
Що за мною йшла без питань жодних.

По моїм невпевненим слідам,
Крок за кроком до своєї мрії,
Де ступала я, і ти був там,
Зберігаючи мої надії.

Приспів:
Прилітай у мої вільні сни,
Будь зі мною поруч до світання,
Ти мені потрібен, тільки ти,
Ти – моє омріяне кохання.

Я не відпускатиму цю ніч,
У твоїх обіймах все забуду,
Прилітай у мої вільні сни,
У цих снах твоєю лише буду.

II
Там, де зустрічались день і ніч,
Там, де я не знала, що робити,
Твоя тінь з моєю віч-на-віч
Зустрічались, і я мала жити.

Не потрібні були нам слова,
Не потрібні були сподівання,
У моїй душі завжди була
Тінь твого безмежного кохання.

Приспів.

04.2008