Утекти вiд болю

Кэтемаунт
Утекти від болю -
від любові,
якої так мало
Я не туди тікаю!
Ніколи
не втечу від любові
тому що вона усюди й завжди
її стає менше
без мене. Тому цей біль
Я любов забуваю,
та вона ніколи не помирає,
це вона так боляче стукає в серце...
Безмежність не знає границь
І я маю ікла... І всі ви...


13-14.05.08.