Mama

Артур Ван Стэлтэ
Ik zag jou mama, jij kwam in mijn dromen
Ik zag jouw glimlach, en jij zei, ik hoor je
Daar rondom jou heen
Zweefden duizenden, duizenden sterren
Jij kwam naar mij toe om mij gerust te stellen
Jij was weer bij mij

Jij zei dat je leeft, in een ander leven
Dat men zelf heeft verzonnen, de hel en de hemel
Kijk er is veel meer
Tussen duizenden, duizenden sterren
Miljoenen planeten, dat wil ik vertellen
Jij was weer bij mij

Ik hou van je liefje, en ik waak over jou
Geloof in de liefde, en blijf die trouw
Haar huis is hier
Tussen duizenden, duizenden sterren
Vergeet het niet dat moet, jij de mensen vertellen
Jij was weer bij mij

Jij raakt mij nooit kwijt, dus vergeet het verdriet
Ooit kom jij bij mij, de aardse tijd vliegt
Want hier is jouw thuis
Tussen duizenden, duizenden sterren
Jij ziet mij terug, ik heb zo veel te vertellen
Ik hou van jou

Ik zag jou mama - jij was weer bij mij
 

Руслан Мурадов

MRM-CollectioN 2008