Матус1

Аленка Аксёнова
Матуся милая, я знаю
Як тяжко жить зі мной тобі.

Слова мої, мов гострі стріли,
Калічуть душу, рідну, милу.

Прошу, пробач мене погану.
Більш не почуєш злого слова.
Я буду гарна і чудова.

2002 рік.