Чи цвiте та калина

Светлана Николаевна Жилинская
Чи цвiте та калина,
Що згадала душа?
Чи пiд нею й понинi
Копошить мурашня?
Чи вербиченька в рiчцi
Мие руки вiтОк.
I чи в полi в Зарiччi
Знову море квiток?
2008г