Дзвiнок

Оксана Сергиенко
Нема тебе поруч, і все байдуже
Від камінців до зірок :
„На даний момент абонент не може
Прийняти ваш дзвінок!”

Із слухавки чую голос чужий
Кібернетичних жінок:
„На даний момент абонент не може
Прийняти ваш дзвінок!”

Мені ти потрібен, кімнатою ходжу,
А з слухавки в серце клинок:
„На даний момент абонент не може
Прийняти ваш дзвінок!”

Я хочу жбурнути все! Так тривожно!
Я знаю, що ти – за крок ...
„На даний момент абонент не може
Прийняти ваш дзвінок!”

Я встигла втомитись, а може скаже
Твій голос: „Алло!”... Ривок! –
„На даний момент абонент не може
Прийняти ваш дзвінок!”

2004