I чулося десь

Яна Лебедева
Сліпі почуття за сліпими очима.
І вікна, і двері - все також сліпе.
Все так вже було, то настирлива тема,
Колись щось було, але було не те.
Той день не настав, та ніч не збулася,
І світ тих мелодій розтав і пройшов.
А я все чекала, а я все плелася
За низкою хмар, коли дощ іще йшов.
Так було недовго... Так було природньо
Знайти себе мені потрібно самій.
І я не стерпіла - пірнула в безодню
Твоїх почуттів і розірваних слів...
І чулося десь: "Я тебе так кохаю,
Настільки, що досі іще не кохав!"
І чулося десь, що я відповідаю
Таким же коханням, що зверху хтось дав.