Я не та

Яна Лебедева
Я підступна і зла.
Я ні з ким. Я сама.
То я день. То я ніч.
То жива я. То річ.
То є крила. То ні.
В небесах. Чи на дні.
Обійми. То не я.
Не зима. Не весна.
Кропива серед гір.
Я колюча. Я звір.
Я не та. Придивись.
Я не кішка. Я рись.