Злет ло у думах минуле мо...

Тимур Внештатный
Злетіло у думах минуле моє
Сльози забрали згодом своє.
Все промайнуло перед очима.
Шукаю життя…Де вже дівчина?...

Де мої роки,кохання-ріка?
Де моя стежка,забута вода?
Де моя мати,рідне село?
Мабуть усе від мене пішло…

В зелених очах кохання живе,
У серці журба,на грудях каміння,
А на душі моїй тільки сумління:
Бо десь я… Колись…Залишив усе.