Ким бути

Дарья Каптюх
Якби вибирала,
Ким мені бути -
Злетіла би птахом,
До тебе у руки;
Чи стала б метеликом,
Легким, як звуки,
І не лякливим
Лягла в твої руки.


Легким поцілунком,
Ранковим,ще сонним,
Я би притулилась -
Візьми мене в руки.
Парчою легкою,
Майже не відчутно,
Лягла б під тобою...
Я твоя, любий.