***

Дарья Каптюх
Настане день і прийде час,
І наші погляди зіллються в ніжні звуки.
Ти зрозумієш, що шукав,
Я ж відповім тобі - люблю тебе.
Ми не згадаєм, як колись
Блукали містом тим окремо.
Лиш вітер буде шепотіти,
Що ми зустрілись не даремно.