Неудавшийся Trip

Пиксон
Мы будем вместе!Давай уедем
What are you talking – there’s no reason
Уедем в Лондон- будешь моей леди
Oh. Autumn – its an awful season

А Мексика, поселимся в бунгало
Oh no! I dont want fly so long
Я принесу тебе со дна кораллы
I don’t like corals. It is just a stone

Поедем на Алтай по горным рекам
What is Altay – I don’t know what you mean
Сплавляться там где нету человека
Dear. Are you crazy, you cant swim


Ужели ты совсем со мной не будешь
Uzhely I don’t want to be with you
Ужели ты совсем другого любишь
Uzhely. I got another guy its true