П сня

Дарья Каптюх
Зірви мені любисток
Вплети в волосся ніжно
Сплети мені намисто
Намисто білосніжне
       Заспіває в мені
       У траві відгукнеться
       Простого небесного
       Щастя знайдеться
Зірка впадає -
В очах помічаю
Не відводь свій погляд
Бажання загадаю
       Кожен дотик збираю
       Як росу у пустелі
       І тебе не тримаю
       Дім для тебе без стелі
Зігрій мені любисток
Зрости в долонях ніжних
Збери мені намисто
Із зірок білосніжних