Ол. 2006-2007 роки. Ще школяром писав...

Владислав Соболевский
Привіт, кохана,

Останній лист тобі пишу,

Пишу про те,

Що я тебе люблю,

Люблю, як Сонце любить небо,

Чи як веселка - дощик навесні,

Проте вві сні

Лиш на взаємність сподіватись

Варто,

Тому в листі

Я викладаю почуття,

Які сприйняла б ти за жарти...