Роман

Катариос Килиомас
Мій найцінніший скарб –
Цей надзвичайно довгий,
Щасливий, неповторний
Наш роман.
Струмками почуттів
Прикрашені дороги,
Довкола завжди вирваний
Бур’ян.
Коханий чоловік,
Невиліковно добрий,
Природно невгамовний
Мій Роман.
Ти сенс мого життя
І подарунок долі –
П’янкий, солодкий, змінливий
Дурман.