***

Иван Медведь
Не питай мене чому,я від тебе знов пішов,
Просто спільної мети я з тобою не знайшов,
Я блукав в твоїх очах,я тебе не розумів,
Правди я в твоїх словах, знов почути не зумів.

Я прошу, мене пробач,і мене ти відпусти,
Просто я, просто ти заблукали в самоті,
Не питай мене чому,я кажу такі слова,
Просто я так захотів,бо не стрималась душа