Владимир Туков и Ева Яблокова Россия

Яблокова Ева
       РОССИЯ

Россия , русская Земля ,
Твои бескрайние поля,
Густые пышные леса ,
Могучих рек , озёр краса !
И ароматный цвет садов ,
Гостеприимство городов .
Всеми талантами полна
Русь - необъятная страна !

И бирюзовый небосвод ,
И снег, и буйство вешних вод ,
И древних храмов старина …
Россия – матушка- одна !
И летней неги вечера ,
И задушевные слова …
Святая русская Земля -
Благословенная семья !

Припев: Россия, Россия, Россия !
 
Russia

The Russia- Russian native land,
There’s are around boundless space,
There are lakes,forests,rivers,fields,
By natural beauty Russian filled!
And fragrant gardens in the prime,
And hospitality of town,
The Russian’s charitable and free,
By various talents Russian’s riched!

 Refrain The Russia!(3)

2. High  turquoise dome of the sky,
And deep white snows, and vernal floods, 
Old-times majestic churches, temples…
It’s only one- the Russia famrd!
Bliss of the summer evening walks
And under moon  heart-to –heart talks…