В думках

Олег Ясинский
Жадання в серці защеміло тонко…
Ти героїня всіх моїх казок!
Ти Зіронька моя, Ти Амазонка,
Маркіза Ангелів, колючий Їжачок…

Жадання в серці – лину крізь розлуку,
крізь відстані по вітрянім краю…
В думках перецілую Твої руки,
вуста і груди, Квіточку Твою.

Пропащий я, закоханий і грішний.
А значить вічний, бо Любов то – Бог!
Жадання в серці сполохнуло ніжно…
Я помолюсь, щоб ми були удвох.

26 – 30 серпня 2001 р.
Київ