Хвилини

Олег Ясинский
Крадені хвилини Нашого Кохання…
Крадені у Долі.
Але дані Богом!
А після – лиш пам’ять.
А після – чекання,
Довгії розлуки,
Дальняя дорога.

Просять поцілунку спраглі ночі сині.
Всім єством до Тебе прагну і жадаю.
Нашого Кохання крадені хвилини
Як земну святиню я благословляю.

І молюсь за них я, і прохаю Бога,
щоб дозволив вкрасти ще хоч мить єдину.
І замінять Вічність, відведуть Тривогу
Нашого Кохання крадені хвилини.

Розпорошить вітер нас по дальнім краю,
і буденність згоїть рани і страждання…
Тільки, перед смертю я одне згадаю:
крадені хвилини Нашого Кохання.

6-28 серпня 2001 р
Забілоччя – Київ