Дай Бог

Олег Ясинский
Дай Бог, щоб він кохав Тебе як я!
Так ніжно, так бездумно, так безтямно,-
забувши всі, раніше дані клятви…
Дай Бог, щоб він кохав Тебе як я.

Дай Бог, щоб він беріг Тебе як я!
І біль Твоя стократно в ньому билась,
печаль Твоя щоб його полонила.
Дай Бог, щоб він беріг Тебе як я.

Дай Бог, щоб він жадав Тебе, як я!
Жагуче так, безсоромно і грішно,
закони й заборони всі призрівши…
Дай Бог, щоб він жадав Тебе, як я.

Дай Бог, щоб він любив Тебе, як я!
І так любив, щоб не перечив Долі,
і відпустив до другого, на волю…
А сам чекав, Тебе вважав Святою…
Дай Бог, щоб він любив Тебе, як я.

31 серпня 2001 р.
Київ