Ти поруч

Олег Ясинский
Ти поруч, близько…
Доторкнутися не можна.
Ти заборонена законом
і людьми.
Стоять роки між нами на сторожі.
І кожна мить поблизу – грішна мить.

Лиш поглядом до Тебе пригортаюсь.
І, не зважаючи на осуд весь і страх,
до губ Твоїх я ніжно припадаю…
Лише в думках…

6 серпня – 3 вересня 2001 р.
Забілоччя - Київ