В моiх серцях ще б ються почуття...

Жанна Билавич
В моїх серцях ще б’ються почуття.
Вони – мов синь у небі світанковім,
Без них нема щасливого життя
Виткій, нестримній і палкій любові.

В моїй душі пливуть ще небеса,
І тисячі є грішних небокраїв,
Де сподівань невидима сльоза
Всю суть моїх жадань в собі тримає.

В моїх думках слова іще мовчать,
Не треба витрачати їх даремно,
Щось залишить в собі, а щось почать
Потроху у життя вливать нікчемне.

В моїх очах ще повно гіркоти,
Щоб туди слалося кохання вище,
Мені ще тисячі доріг пройти,
А як подумать, то для чого і навіщо?