Моэ життя, моэ кохання й сни незримi...

Жанна Билавич
Моє життя, моє кохання й сни незримі,
Моя любов… Хай щезне все навік!
Мені і дихать й жить уже не сила,
Хоч думати про смерть – великий гріх.

Частина мого серця в тобі б’ється,
Через віки до тебе ще прийду.
І хай ти з почуттів моїх смієшся,
Я шлях до тебе ще колись знайду.
16.06.05.