Хочу любовi...

Жанна Билавич
Хочу любові, -
поламані крила.
В небо б злетіти,
та я безсила.

Хочу кохання, -
серце втомилось.
Льоду прикласти б,
щоб ним оживилось.

Хочу тепла, -
душа ж бо не гріє.
Нащо хотіти? –
вже гасне надія.
12.06.05