Вес нн сльози

Анастасия Чмиль
Відпусти весінні сльози
Дощ заб*є твоє мовчання
Запах ранку та мімози
Вспалахне моє кохання

Зазираючи в зітхання
Ти поринь в моє минуле
То було життя бажання
Що прийшло в тупік, в нікуди