експеримент

Аня Новожилова
Кохання - взаємопристрасть.
Болюче взаємне диво.
Взаємини (в дУжках - щирість)
і щирість (в дужкАх - із пивом).
Клянуся, молюся, млію,
наввипередження із люттю.
Ви всі були мені “милі”,
тепер - невимовно “люті”.
Немовби у пляшку з Пепсі
навмисно налили спирту.
Метафора - прямо в серце
та ще й непогана рима.
Я з Риму, з Рів'єри, з Куби
а може банально - з лісу?
І в мене потріскані губи.
Хіба що... Е ні, до бісу!
Боюся, бішуся. Бачиш?
Не кожен кохає, люба.
Кохання - взаємощастя.
чи так, добровільна згуба.


17 августа 2006