***

Марис Канопачкис
Ir laiks kad gribas mirt
ir laiks kad smiet
ir laiks kad vienm;r t;
viss n;k un iet
Ir laiks kad raudiens n;k
bet varbut n;
kad pieskariens ir sve;s
viss n;k un iet

Bet laiks Tev nepal;dz
k; murgs viss ;;iet
un draugs Tavs vienigais
pie rokas ira telefons
Laiks pek;;i apst;jies
vairs nav nek;
un asaras v;l kl;t
lai viss v;l b;tu joc;g;k

Da;reiz,ar to par maz
ne vienm;r,par daudz ir maz
Da;reiz,kad sirdi grau;
Velreiz - kad Tu paliec viens