Dla Menza

Габриела Луиз
Uwielbiam gdy na mnie patrzysz
gdy do mnie szepczesz delikatnie
ty tak wiele dla mnie znaczysz
twe oczy blyszczo tak ladnie.

Tacy jak ty to jednostki
cenie to i szanuje
kocham w tobie twe drobnostki
zycie cale z tobo planuje.

Uwielbiam gdy sie opiekujesz mno
gdy przytulasz i calujesz namientnie
chce zawsze byc jedyno two
dzieci z tobo chcialabym miec chentnie.