Co to jest Milosc?

Габриела Луиз
"Co to jest milosc?" ciagle ludzie pytajo
i nie wiedzonc co to tej milosci szukajo
odpowiedzi jest tyle ile ludzi na swiecie
ale milosc jest jedna i nie slucha co powiecie
milosc zyje w bolu czy w radosci
nie znosi nienawisci lub zlosci
nie potrafi byc sama w tym zyciu
nie umie pozostac w ukryciu
zawsze wypelni swe przeznaczenie
niesie ze sobo jakies pouczenie
milosc jest jedna ale ma kilka obliczy
do dobra ja kazdy zaliczy
inne oblicza milosci niech kazdy z nas sam odkryje
bo czlowiek wlasnie po to na tym swiecie zyje.