Anioly

Габриела Луиз
zycie jest najwienkszym skarbem i cudem
lecz zyc dla wiekszosci udaje sie z trudem
Bog widzi czlowieka i jemu wspulczuje
a wienc w jaki sposob pomuc probuje?
wysyla ne ziemie swo rote niewidzialno
jego gwardia jest silna i idealna
sa szkoleni na niebie
zeby byc pewni siebie
byc obrono dla ludu
uratowac narod od brudu
so cieniem czlowieka i tarczo
dzielnie ze zlem walczo
potrafio w myslach ludziom szeptac
nieruszac sie cichutko obok stac
kazdy posluszny Bogu ma tako ochrone
Aniolowie chentnie takiemu dajo swo obrone.