Chce

Габриела Луиз
Piosenka sobie leci
Facet w radiu pleci
Takie zycie siedzonce
Az po szyje nudzonce
Ale cuz mam narzekac
Musze po prostu czekac
Nie jest wcale zle
Tylko jestem na ponurym tle
Chce wykorzystac czas
Bo szybko nie bedzie nas
Chce kochac i byc kochana
Po smierci Miloscio nazwana.