Urodziny i przyjaciele

Габриела Луиз
Urodziny to magiczny dzien twego zaistnienia
Widzisz wtedy ile masz mienia
Mienie to oznacza ludzi, kturzy o tobie pamientajo
Lubie ich usmiech i jak mnie witajo
W ten dzien widze ich wszystkich razem
Nic dla mnie nie jest zakazem
Moge usmiechac sie usciskac i calowac
Po prostu kocham ludzi i lubie sie radowac
Ci ludzie to moi przyjaciele
Gdy oni so obok mi nie trzeba wiele.