Pocieszenie dla ukochanego

Габриела Луиз
Nie smuc sie moj mily
Jeszcze bendo w twym zyciu dzwony bily
Przeczekaj troszke w pracy
Przeciez wytrwali so Rosjanie i Polacy
Pomysl o czyms cudnym
I nic juz ci nie bendzie nudnym.